Billetter
Matprisen hyller og løfter fram folk fra hele næringskjeden som bryr seg om miljømessig og sosial bærekraft, økologi, god dyrevelferd, lokal produksjon, sunn havforvaltning og et landbruk som verner om jorda og naturmangfoldet. I år avholdes prisutdelingen på Sentralen 11. november.
Det vil bli servert en eksklusivt middag etterfulgt av prisutdeling, dans og etterfest. Måltidet blir til i samarbeid med Aleksander Vartdal og Johan Laursen fra Thon, Tom Victor Gausdal og Natalja Pogost fra Hitchhiker, Máret Rávdná Buljo (reineier og ekspert på tradisjonell samisk mat), Kia Vulgaris (bybonde og ansvarlig for matserveringen på Øyafestivalen), og Ann Kristin Wang og Leif Magne Grastveit fra Matvalget, som jobber med bærekraftig og økologisk mat opp mot offentlige kjøkken. Sammen har de siden våren utviklet retter som skal ta vare på og videreutvikle kunnskapen om bærekraftige måltider. Temaet for måltidet er ta vare på, fra tradisjoner, sesonger, det norske og det økologisk med en utradisjonell vri. Råvarene er levert fra produsenter over hele landet, og måltidet er tildelt Debios serveringsmerke i gull. Det vil være mulig å handle fra en utvalgt drikkemeny i baren.