Kjøp billett

Bli med på festen!

Matprisen 2017 arrangeres mandag 13. november på Vippa i Oslo, og er landets gjeveste matpris.

Dørene åpner kl 18:30, og programmet starter kl 19:00.


Trykk her for å kjøpe billetter! 


Hva inkluderer billetten? 

  • Inngang til Matprisen 2017
  • Middag
  • To enheter drikke/alkohol
  • Foredrag med Paul Svensson
  • Festivitas!

Matprisen er en helaften for alle som kan krype og gå innen matmiljøet i Norge. Vi lover en helstøpt kveld med en fantastisk atmosfære, flotte folk og god mat. Matprisen er en arena for å møte gode venner, fagfolk og matinteresserte. Ikke minst: For å hedre verdige personer og aktører som gjør en forskjell innen økologisk og bærekraftig matkultur. Kom sulten og sosial!

Vi er stolte over å samarbeide med Vippa, som er Oslos nye mat-, kultur- og læringssenter. Velkommen til Matprisen 2017!

 

 


Paul Svensson til Matprisen 2017!

Vi er så heldige at Paul Svensson kommer til Matprisen og forteller om hvordan han jobber med svinnreduserende tiltak. Vi gleder oss stort!


Kokken Paul Svensson driver restauranten på Fotografiska i Stockholm. I tillegg er han TV-kokk og kokebokforfatter. Matprisen fikk øynene opp for ham da han nylig var vertskap for Dan Barber, i regi av White Guides Global Gastronomy Award. Barber er kjent fra Netflixserien Chefs Table, der han forteller om sin pasjon for råvarenes opprinnelse, og hvordan han jobber på Michelinstjernerestaurant Blue Hill og Blue Hill At Stone BarnsFarm som dyrker alle Barbers råvarer. Svensson jobber svært likt som Barber, der han samarbeider tett med Niklas Karlsson, gartneren på Rosendals Trädgård i Stockholm. Menyen på Fotografiska speiler råvaresesongen på Rosendals.