Matprisen seminar

Påfyll – Havets grønnsaker

MATPRISEN inviterte, sammen med Matvalget og Norges Vel-for Livskraftige Lokalsamfunn, til kunnskapspåfyll i forkant av årets prisutdeling.

Sammen med profilerte og kunnskapsrike kokker, bønder, en etnolog, en forsker og en journalist utforsket vi potensialet i å dyrke, høste og spise tang og tare.

 

Her kan du se filmen fra seminaret som ble avholdt på Kulturhuset i Oslo 16.oktober 2017.

 

 

Dato: 16.oktober
Tid: 09.30-13.30
Sted: Kulturhuset Oslo, Youngs gate 6


Program

09.30: Registering

10.00 INSPIRASJONSDEL
Velkommen ved konferansier Mari Gjengedal, Fylkesmannen i Oslo og Akershus
Lukten av sjø er stanken av tang og tare, Kjartan Fønstelien, kulturhistoriker
Havets grønnsaker, Zoe Christiansen, The Northern Company
Viktige suksesskriterier for dyrket tare til mat, Lill-Ann Gundersen, Norges Vel
Kunsten å dyrke tare, Daniel Fedøy, Seaweed from Norway

11.20 Pause

11.35 KUNNSKAPSDEL
Vitenskapslunsj ved Science Dinner, Seeweed Foodlab og Kulturhuset

13.00 Oppsummering ved Mathias Steinbru, konferaniser Matprisen 2017


Samarbeidspartnere

Coop – litt dittCultura BankHoldbart.no, Meny, NorturaREMA 1000 og Tine