Pop-up-restaurant

Årets seminar var en lunsjopplevelse hvor Pauls kök forvandler matsvinn til luksusmat!

 

Svinn er en av samfunnets største bærekraftsutfordringer. Innen dagligvarehandelen er utgåtte matvarer et stort problem, og mulighetene for å unngå svinn i butikk på egen hånd er små. Med råvarer fra Coop, Meny og REMA 1000 skapte Pauls kök en restaurant som omdefinerte svinn til luksusopplevelser. Gjennom kreativitet ble det skapt nye måltidsopplevelser, nye smaksopplevelser og nye kombinasjoner innen både mat og drikke. Paul Svensson er den kreative lederen og initiativtakeren til Retaste. Retaste er et samarbeid mellom dagligvarekjedene og Pauls kök. Pauls kök eies og drives av Paul Svensson og Christofer Ekman, begge grunnleggere av Retaste.

 

Pop-up-arrangementet var et samarbeid mellom Matprisen og Retaste med uvurderlig hjelp fra Coop, Meny, REMA 1000, Matvalget, Bymiljøetaten i Oslo kommune, og Mathallen Oslo.