Pop-up-restaurant

Årets seminar er en lunsjopplevelse hvor Pauls kök forvandler matsvinn til luksusmat! Sett av to timer søndag 18. eller mandag 19. november for å oppleve Retaste-konseptet her i Oslo.

 

Svinn er en av samfunnets største bærekraftsutfordringer. Innen dagligvarehandelen er utgåtte matvarer et stort problem, og mulighetene for å unngå svinn i butikk på egen hånd er små. Med råvarer fra Coop, Meny og REMA 1000 vil Pauls kök skape en restaurant som omdefinerer svinn til luksusopplevelser. Gjennom kreativitet skapes nye måltidsopplevelser, nye smaksopplevelser og nye kombinasjoner innen både mat og drikke. Paul Svensson er den kreative lederen og initiativtakeren til Retaste. Retaste er et samarbeid mellom dagligvarekjedene og Pauls kök. Pauls kök eies og drives av Paul Svensson og Christofer Ekman, begge grunnleggere av Retaste.

 

Lunsjen serveres i Østre Elvebakke 7.

Vi arrangerer fire bordsettinger:
Søndag 18. november kl. 12.00-14.00 og 14.30-16.30 og
mandag 19. november kl 11.00-13.00 og kl 13.30-15.30.

 

NB! Få billetter!

Kjøp billetter her.

 

Pop-up-arrangementet er et samarbeid mellom Matprisen og Retaste med uvurderlig hjelp fra Coop, Meny, REMA 1000, Matvalget, Bymiljøetaten i Oslo kommune, og Mathallen Oslo.