Samarbeidspartnere

Vi takker alle våre samarbeidspartnere for at de gjør Matprisen 2017 mulig!

Sammen skal vi arrangere det hyggeligste og hederligste matarrangementet og servere alle gjester et bærekraftig måltid på Vippa 13.november.

 

Cultura Bank

Cultura Bank er med på Matprisen fordi verdikjeden for økologisk landbruk er et viktig satsningsområde for oss, og vi vil være med på å feire de flotte økoprodusentene og ambassadørene for økomat.

Coop

Coop er med på Matprisen fordi vi skal være en ledende aktør for å bygge interessen, oppmerksomheten og markedet for økologisk mat i Norge.
Matprisen er viktig for å vise mangfoldet og kvaliteten blant menneskene som jobber med økologi og bærekraft, og Coop er stolt samarbeidspartner!

Holdbart

Holdbart.no er med på Matprisen fordi vi synes det er viktig å sette fokus på bærekraftig mat i Norge.

Meny

Meny er stolt samarbeidspartner!

Nortura

Nortura støtter Matprisen fordi vi er brennende opptatt av bærekraftig matglede. Og Matprisen gjør en viktig jobb med å få fokus på dette temaet.

Oatly

Oatly er med på Matprisen fordi vi eksisterer for å gjøre det enklere for mennesker å spise og drikke slik at de har det bra, samtidig som de ikke trenger å bekymre seg for at det har en negativ påvirkning på planetens ressurser

TINE

TINE er med på Matprisen fordi vi mener det er en spennende pris, som retter fokus mot de som er med på å fremme økologisk og bærekraftig mat i Norge. TINE mener det er viktig å være med å gå i front for denne utviklingen innen norsk landbruk.

Rema 1000

REMA 1000 støtter Matprisen fordi vi ønsker å være en pådriver for økt økologisk landbruk og gjøre økologiske matvarer mer tilgjengelig for folk flest.