Samarbeidspartnere

Vi takker alle våre samarbeidspartnere for at de gjør Matprisen 2018 mulig!

Sammen skal vi arrangere det hyggeligste og hederligste matarrangementet og servere alle gjester et bærekraftig måltid på Vippa 19. november.

 

Coop

Coops økologiserie Änglamark har vært og er viktig for å bygge økologimarkedet i Norge og for å gi våre kunder et bærekraftig valg. Matprisen er på samme måte viktig for å støtte aktører som bidrar til å øke interessen for og oppmerksomheten om økologisk mat og Coop er stolt samarbeidspartner for Matprisen.

Meny

MENY har Norges største vareutvalg og økologiske varer er en viktig del av dette. Vi heier på produsenter som jobber hardt for kvalitet, og på alle som gjør det lille ekstra for at vi skal kunne spise mat av høy kvalitet! Bærekraft er et viktig samfunnstema og vi støtter gjerne Matprisen og deres fokus på økologi og bærekraft.

Rema 1000

REMA 1000 skal være en pådriver for økologisk og bærekraftig mat. Vårt ønske er å gjøre bærekraftig mat mer tilgjengelig for folk flest og vi er stolt samarbeidspartner med Matprisen.

Millum og Matinfo

Millum er bindeleddet mellom innkjøpskjeder og leverandører. Matinfo er databasen hvor du finner alt du trenger å vite om mat, merking og mye annet. Sammen bidrar vi til at bærekraft og samfunnsansvar blir fremmet i storhusholdningsbransjen, å bli samarbeidspartner av Matprisen var et naturlig valg for oss.

TINE

TINE er med på Matprisen fordi vi mener det er en spennende pris, som retter fokus mot de som er med på å fremme økologisk og bærekraftig mat i Norge. TINE mener det er viktig å være med å gå i front for denne utviklingen innen norsk landbruk.

Cultura Bank

Cultura Bank er med på Matprisen fordi verdikjeden for økologisk landbruk er et viktig satsningsområde for oss, og vi vil være med på å feire de flotte økoprodusentene og ambassadørene for økomat.

EHS

EHS er teknisk leverandør til bl.a Matstreif og Årets kokk – Bocuse d’Or. Når vi ble spurt om å bli partner og leverandør til Matprisen var det et enkelt valg å ta! Vi ser på bærekraftig produksjon og foredling at mat som utrolig viktig, om ikke det viktigste for fremtiden.

Norges Bondelag

Matprisens fokus på mer bærekraftig og økologisk matproduksjon er viktig i dag og for framtiden, og Norges Bondelag vil gjerne være med og feire dyktige produsenter og matformidlere.

VIPPA

Matprisen og Vippa deler visjonen for økt bærekraftig matproduksjon og minsket mengde matsvinn. Vippa er stolte av å være vertskap for Norges viktigste prisutdeling.