Samarbeidspartnere

Vi takker alle våre samarbeidspartnere for at de gjør Matprisen 2018 mulig!

Sammen skal vi arrangere det hyggeligste og hederligste matarrangementet og servere alle gjester et bærekraftig måltid på Vippa 19.november.

 

Cultura Bank

Cultura Bank er med på Matprisen fordi verdikjeden for økologisk landbruk er et viktig satsningsområde for oss, og vi vil være med på å feire de flotte økoprodusentene og ambassadørene for økomat.

Meny

Meny er stolt samarbeidspartner!

TINE

TINE er med på Matprisen fordi vi mener det er en spennende pris, som retter fokus mot de som er med på å fremme økologisk og bærekraftig mat i Norge. TINE mener det er viktig å være med å gå i front for denne utviklingen innen norsk landbruk.

Rema 1000

REMA 1000 støtter Matprisen fordi vi ønsker å være en pådriver for økt økologisk landbruk og gjøre økologiske matvarer mer tilgjengelig for folk flest.

EHS

EHS er teknisk leverandør til bl.a Matstreif og Årets kokk – Bocuse d’Or. Når vi ble spurt om å bli partner og leverandør til Matprisen var det et enkelt valg å ta! Vi ser på bærekraftig produksjon og foredling at mat som utrolig viktig, om ikke det viktigste for fremtiden.

Norges Bondelag

Matprisenes fokus på mer bærekraftig og økologisk matproduksjon er viktig i dag og for framtiden, og Norges Bondelag vil gjerne være med og feire dyktige produsenter og  matformidlere.