Om Matprisen

Matprisen ble etablert i 2014, og går av stabelen for fjerde gang i november 2017. Målet er å hedre de som er med på å øke forbruket og produksjon av økologisk og bærekraftig mat. Og ikke minst de som serverer bærekraftige måltider.
Matprisen kan gå til bonden så vel som til kokken, til store som små, private eller offentlige aktører, bedrifter og personer. Les mer om priskategorier og kriteriene her.

For fjerde år på rad er vi stolte av å ha med oss Mathias Steinbru som konferansier på prisutdelingen. Vi får i år også besøk av kokken Paul Svensson fra Fotografiska i Stockholm som hver dag arbeider og formidler bærekraftig nytelse.

 

PROSJEKTGRUPPE

Per Sollerman, arrangementsansvarlig
922 68 999 – sollerman@mac.com

Elizabeth Brockfield, jurysekretær og seminarutvikler
986 69 856 – fmoaelb@fylkesmannen.no

Ole Petter Holen, ansvarlig samarbeidspartnere
916 44 760 – ole.petter.holen@debioinfo.no

Idun Leinaas, prosjektleder
917 32 877 – idun@debioinfo.no

 


Ansvarlig for Matprisen er ØQ – økologisk mat i storhusholdninger og DebioInfo