Alert Angle pointing down Arrow pointing right Arrow pointing left Arrow pointing right Arrow pointing right Burger Crossmark Debio Envelope Facebook Instagram Sketched arrow pointing down Angle pointing left Angle pointing right Loupe Phone Play button arrow Twitter YouTube Artboard 38 Artboard 41 Artboard 14 Artboard 40 Artboard 43 Artboard 22 copy Artboard 30 Artboard 42 Artboard 42 Artboard 9 Artboard 7 Artboard 10 Artboard 24 Artboard 8

Samarbeidspartnere

Änglamark som merkevare er viktig for oss, fordi den speiler Coops verdier. Med Änglamark gir vi våre kunder et bærekraftig valg. Fordi Matprisen støtter aktører som bidrar til at vi tar bærekraftige valg er Coop stolt samarbeidspartner.

MENY ønsker å gjøre det enklere for våre kunder å handle bærekraftig med fokus på norsk lokalmat og bærekraftig matproduksjon, men også rettferdig handel og dyrevelferd. 

REMA 1000 skal være en pådriver for økologisk og bærekraftig mat. Vi ønsker å gjøre bærekraftig mat mer tilgjengelig for folk flest. Innen 2030 er målet å være naturpositive, og bidra til ivaretakelse av biologisk mangfold og naturressurser i hele vår verdikjede. Derfor er vi stolt samarbeidspartner med Matprisen.

Millums innkjøpsportaler er bindeleddet mellom innkjøpskjeder og leverandører. Matinfo er databasen i innkjøpsportalen hvor du finner alt du trenger å vite om mat, merking og mye annet. Sammen bidrar vi til at bærekraft og samfunnsansvar blir fremmet i storhusholdningsbransjen. Det å bli samarbeidspartner av Matprisen var et naturlig valg for oss.

Norges Bondelag mener økologisk produksjon har en sentral funksjon som pådriver for et bærekraftig norsk landbruk. Det er flott da for oss å støtte Matprisen som har fokus nettopp på dette innen hele verdikjeden. Norges Bondelag gleder seg til å feire de dyktige produsentene og matformidlerne som er nominert til Matprisen i år.

Vi i Økologisk Norge jobber for at enda flere skal dyrke, lage og spise sunn og bærekraftig mat. Da er det klart vi støtter Norges viktigste matpris. Sammen dyrker vi mulighetene! 

Vi i ASKO Servering støtter Matprisen fordi vi mener det er viktig å hedre ildsjeler som jobber for miljø og bærekraft. Vi håper de nominerte vil være en inspirasjon for hele serveringsbransjen – slik at vi sammen kan møte de klimautfordringene vi står ovenfor.  

;