Samarbeidspartnere
Hovedpartnere
MENY ønsker å gjøre det enklere for våre kunder å handle bærekraftig med fokus på norsk lokalmat og bærekraftig matproduksjon, men også rettferdig handel og dyrevelferd.
Millum utvikler digitale innkjøpsverktøy for serveringsbransjen, og tilbyr flere verktøy som hjelper storkjøkken med å ta bærekraftige og informerte valg; CO2-kalkulator, Matsvinnfunksjon, Menyplanlegging og Matinfo. Sammen med Matprisen heier vi på aktører i bransjen som tar sin del av samfunnsansvaret for en bærekraftig fremtid!
Partnere

Matprisens fokus på å fremme bærekraftige produsenter, kokker og måltider synes vi er en flott satsing som vi gjerne vil være en del av. I vår rolle som innkjøpspartner for hoteller og restauranter er utvikling av bærekraftig mat i Norge svært viktig for oss.

Norges Bondelag mener økologisk produksjon har en sentral funksjon som pådriver for et bærekraftig norsk landbruk. Det er flott da for oss å støtte Matprisen som har fokus nettopp på dette innen hele verdikjeden. Norges Bondelag gleder seg til å feire de dyktige produsentene og matformidlerne som er nominert til Matprisen i år.
Venner av Matprisen


Debio har merket mat i Norge i over 35 år, og varer merket med våre godkjenningsmerker er garantert økologisk og bærekraftig. Vi arrangerer Matprisen fordi vi mener at de som produserer og serverer bærekraftige måltider, og som bryr seg om jorda, dyra og maten du spiser, fortjener all den heder de kan få.