PÅFYLL: Fermenteringskveld med Sandor Katz!
- Publisert
- Oppdatert
«Sandor Katz er en av hovedgrunnene til hvorfor vi gjør som vi gjør her på Gartneriet. Det er i hans bøker vi henter inspirasjon når vi fyller opp lagrene for vinteren. Katz er en sann og ekte legende innenfor fermentering, og det er med stor glede vi kan meddele at han kommer til oss for å vise hvordan han jobber i praksis», sier kjøkkensjef Morten Bækken på Gartneriet på Bygdø Kongsgård.
Matprisen PÅFYLL og Bygdø Kongsgård inviterer til fermenteringskveld med legenden Sandor Katz! Det er få plasser så her gjelder det å kjenne sin fermenteringstid!
Når: Tirsdag 6. september 2022 kl 1700
Hvor: Gartneriet Bygdø Kongsgård, Museumsveien 15, 0287 Oslo
Billetter: Totalt 40 stk. Kjøp her!
Pris: 1 800,- pr billett
Billetten inkluderer aperitif og velkomstmat, demonstrasjon med Katz og middag med 1 glass vin eller øl. I tillegg får du to glass med fermentering med hjem.