Alert Angle pointing down Arrow pointing right Arrow pointing left Arrow pointing right Arrow pointing right Burger Crossmark Debio Envelope Facebook Instagram Sketched arrow pointing down Angle pointing left Angle pointing right Loupe Phone Play button arrow Twitter YouTube Artboard 38 Artboard 41 Artboard 14 Artboard 40 Artboard 43 Artboard 22 copy Artboard 30 Artboard 42 Artboard 42 Artboard 9 Artboard 7 Artboard 10 Artboard 24 Artboard 8

Viktigere enn noen gang!

  • Publisert

Utfordringene vi har møtt i 2020 har satt enda sterkere søkelys på viktigheten av bærekraftig mat og matproduksjon. Det er mer aktuelt enn noen gang å heie på og hylle de som bidrar til at det konsumeres flere bærekraftige måltider!

Derfor er vi utrolig glade for å kunne fortelle at det blir Matprisen prisutdeling i år også! For å kunne planlegge et best mulig arrangement på tross av usikkerhetene knyttet til Covid-19 skal vi lage en digital prisutdeling! Det blir spennende og det gir oss anledning til å nå ut til mange flere! En digital prisutdeling bringer Matprisen ut til de tusen hjem landet rundt!

Utdelingen vil foregå 7. desember og juryarbeidet er godt i gang. Showet vil inneholde matlaging, interessante personer og samtaler og ikke minst utdeling av de ulike prisene og spenning knyttet til dette.

I år er det mulig å nominere til Kokkeprisen, Matprisen og Barne- og ungdomsprisen.

Priskriteriene finner du her.

 

 

Hold deg oppdatert på nyheter om Matprisen 2020.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Del denne artikkelen

;