Alert Angle pointing down Arrow pointing right Arrow pointing left Arrow pointing right Arrow pointing right Burger Crossmark Debio Envelope Facebook Instagram Sketched arrow pointing down Angle pointing left Angle pointing right Loupe Phone Play button arrow Twitter YouTube Artboard 38 Artboard 41 Artboard 14 Artboard 40 Artboard 43 Artboard 22 copy Artboard 30 Artboard 42 Artboard 42 Artboard 9 Artboard 7 Artboard 10 Artboard 24 Artboard 8

Om juryen

Juryen er en bredt sammensatt gruppe med ulike kompetanser og tyngder innen matpaletten i Norge. Alle i juryen har fokus på bærekraftig matproduksjon. I 2024 består juryen av:

  • Trond Ivar Qvale

    juryleder - bonde, farfar og litt skribent

  • Arnt Steffensen

    kokk og leder i Kost- og ernæringsforbundet i Delta

  • Eivind Haalien

    kategorisjef lokalmat og spesialiteter i NorgesGruppen

  • Ingri Rosén Guren

    bonde på Kure Vestre

  • Johanna Petterson Utvær

    kokk og tidligere mottaker av KokkeKarlas stipend

  • Jonathan Kolbu

    kokk og drifter av flere personalrestauranter i 4Service

  • Mikael Svensson

    driver Restaurant Kontrast, Avalon og b.culture

  • Selje Lyngset

    sommelier, agronom og prosjektleder for Juniorkokk i jobb