Matprisen 2022: Meny
Aperitiff
Dignitat Cava Økologisk
Harding Kjørbar
Forrett
Speketallerken med spekeskinke fra Jens Eide, Vellagret Coppaskinke fra Tind og Måsabjønn fra Plateful
Syltet økologisk gresskarkompott toppet med økologisk grønnkålsalat og grønnkålchips fra Bergsmyrene Gård servert med brioche brytebrød av økologisk mel fra Holli Mølle og vispet økologisk smør fra Rørosmeieriet med karamellisert gjær
Wittmann Estate Riesling Trocken 2021 – Biodynamisk
Vann fra springen med iskuler fra Mr. Iceman
Hovedrett
Marinerte shoulder ribs fra Plateful
Økologisk coleslaw, bakte beter og cruiditesalat med grønnsaker fra Bergsmyrene Gård
Øl- og sennepssaus med øl fra Ekeby Gårdsbryggeri
Potetpuré av økologiske Nansen-poteter fra Bergsmyrene Gård
Gassier Garrigues 2020 – Økologisk
Vann fra springen med iskuler fra Mr. Iceman
Dessert
Vår egen vri på tilslørte bondepiker
Ferskostkrem av Nýr fra Grøndalen Gård
Eplemos fra Askim Frukt- og Bærpresseri med økologiske epler fra Dyre Gård
Havreflarn med økologisk havre fra Den Sorte Havre
Vegetarmeny
Forrett
Økologisk grønnkålsalat med økologisk syltetede grønnsaker, gresskarkompott og grønnkålchips fra Bergsmyrene Gård
Hovedrett
Vegansk sopprisotto med speltperler fra Holli Mølle, bakte beter og cruiditesalat med økologiske grønnsaker fra Bergsmyrene Gård
Dessert
Smuldrepai med økologisk havregryn fra Den Sorte Havre og økologiske epler fra Dyre Gård servert med pisket Gryr og eplemos fra Askim Frukt- og Bærpresseri