Alert Angle pointing down Arrow pointing right Arrow pointing left Arrow pointing right Arrow pointing right Burger Crossmark Debio Envelope Facebook Instagram Sketched arrow pointing down Angle pointing left Angle pointing right Loupe Phone Play button arrow Twitter YouTube Artboard 38 Artboard 41 Artboard 14 Artboard 40 Artboard 43 Artboard 22 copy Artboard 30 Artboard 42 Artboard 42 Artboard 9 Artboard 7 Artboard 10 Artboard 24 Artboard 8

Hvor får jeg sett Matprisen 2022?

  • Publisert
  • Oppdatert

Endelig er det Matprisen igjen! Vi gleder oss skikkelig til å få presentere alle de dyktige nominerte og vi kan ikke vente på å få vite hvem som vinner! I år det Astrid Regine Nässlander, tidligere prisvinner kjent fra blant annet Kokkeliv på NRK, som skal lose oss gjennom en times sending hvor vi får vite hvem som er de heldige som vinner priser! Vi vil møte kjente prisutdelere og glade prismottakere.

Prisutdelingen Matprisen arrangeres for niende gang i år og er til ære for alle dem som spiller en viktig rolle i å øke forbruket og produksjonen av økologisk og bærekraftig mat i Norge. Det er flinke og engasjerte folk som favner hele næringskjeden fra hav og jord til allslags bord, enten det er et restaurant-, kantine- eller vanlig kjøkkenbord.

Du som leser dette lot deg sikkert fenge av overskriften. Det er to svar på spørsmålet, men begge forutsetter en skjerm: Matprisen sendes kl. 20 onsdag 16. november på Matkanalen og på Facebook!

 

Del denne artikkelen