Alert Angle pointing down Arrow pointing right Arrow pointing left Arrow pointing right Arrow pointing right Burger Crossmark Debio Envelope Facebook Instagram Sketched arrow pointing down Angle pointing left Angle pointing right Loupe Phone Play button arrow Twitter YouTube Artboard 38 Artboard 41 Artboard 14 Artboard 40 Artboard 43 Artboard 22 copy Artboard 30 Artboard 42 Artboard 42 Artboard 9 Artboard 7 Artboard 10 Artboard 24 Artboard 8

Hvor ser jeg Matprisen 2021?

  • Publisert
  • Oppdatert

353 dager har det gått, men 25. november blir det endelig Matprisen igjen! Vi ser fram til å få treffe de to dyktige programlederne Ole Martin Alfsen og Ann Kristin Wang igjen! Vi gleder oss til å få presentere alle de dyktige nominerte og vi kan ikke vente på å få vite hvem som vinner!

Prisutdelingen Matprisen arrangeres for åttende gang i år og er til ære for alle dem som spiller en viktig rolle i å øke forbruket og produksjonen av økologisk og bærekraftig mat i Norge. Det er flinke og engasjerte folk som favner hele næringskjeden fra hav og jord til allslags bord, enten det er et restaurant-, kantine- eller vanlig kjøkkenbord.

Har du rota deg inn på denne siden er det sannsynligvis fordi du har tenkt å se prisutdelingen, men det er noe som hindrer deg og du søker å vite mer. Er det datoen som skaper usikkerhet, så er svaret at sendingen foregår torsdag 25. november. Er det hvor du kan se sendingen du lurer på, så er svaret enten Matkanalen eller Facebook. Er det klokkeslettet som volder deg hodebry, kan du trøste deg med at du ikke er alene. Svaret er nemlig fra kl. 20 på Matkanalen og fra kl. 20.30 på Facebook. Hvorfor to ulike tidspunkt, spør du? Svaret er omtrent «sånn er livet», la oss skifte tema. Lurer du på hvem de nominerte er? Du finner juryens rosende begrunnelser på en egen side. Du finner også fine videoer med dem både på vår Facebook-side og på Instagram. Undres du over hvem de folka er som klarer å finne så mange kvalifiserte nominerte hvert år? Svaret på hvem som sitter i juryen, finner du her. Har du spørsmål om hva Matprisen er? I så fall er det overraskende at du har lest helt hit, men vi har skrevet litt om oss på denne siden. Vi kan også dele hvem det er som støtter oss slik at vi får bejublet de nominerte og vinnerne. Er du av den nostalgiske type som synes alt var bedre før? Sjekk ut hvem som vant i de foregående årene! Har du et ønske om å slippe å lese mer? Også her kan vi bistå!

Vi gleder oss til å presentere årets nominerte på samme måte som Maria Berg Hestad, nominert til Årets formidler, presenterer lekre grønnsaker fra egen hage

Del denne artikkelen