Ta vare på jorda.
Ta vare på dyra.
Ta vare på naturen.
Ta vare på sesongene.
Ta vare på menneska.
Ta vare på mattradisjonene.
Ta vare på råvarene.
Ta vare på restene.
Ta vare på mangfoldet.
Ta vare på hverandre.
Juryen 2025
-
Arnt Steffensen
juryleder, kokk og leder i Kost- og ernæringsforbundet i Delta
-
Arvid Rafael Udo De Haes
Gartner hos De Haes Gartneri
-
Astrid Regine Nässlander
Mathåndverker, formidler og tidligere prisvinner
-
Eivind Haalien
kategorisjef lokalmat og spesialiteter i NorgesGruppen
-
Ingri Rosén Guren
bonde på Kure Vestre
-
Johanna Petterson Utvær
kokk og tidligere mottaker av KokkeKarlas stipend
-
Jonathan Kolbu
kokk og konferanseansvarlig i INC. - Compass Group
-
Selje Lyngset
sommelier, agronom og prosjektleder for Juniorkokk i jobb
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
