Alert Angle pointing down Arrow pointing right Arrow pointing left Arrow pointing right Arrow pointing right Burger Crossmark Debio Envelope Facebook Instagram Sketched arrow pointing down Angle pointing left Angle pointing right Loupe Phone Play button arrow Twitter YouTube Artboard 38 Artboard 41 Artboard 14 Artboard 40 Artboard 43 Artboard 22 copy Artboard 30 Artboard 42 Artboard 42 Artboard 9 Artboard 7 Artboard 10 Artboard 24 Artboard 8

Ta vare på jorda.
Ta vare på dyra.
Ta vare på naturen.
Ta vare på sesongene.
Ta vare på menneska.
Ta vare på mattradisjonene.
Ta vare på råvarene.
Ta vare på restene.
Ta vare på mangfoldet.
Ta vare på hverandre.

Juryen 2025

  • Arnt Steffensen

    juryleder, kokk og leder i Kost- og ernæringsforbundet i Delta

  • Arvid Rafael Udo De Haes

    Gartner hos De Haes Gartneri

  • Astrid Regine Nässlander

    Mathåndverker, formidler og tidligere prisvinner

  • Eivind Haalien

    kategorisjef lokalmat og spesialiteter i NorgesGruppen

  • Ingri Rosén Guren

    bonde på Kure Vestre

  • Johanna Petterson Utvær

    kokk og tidligere mottaker av KokkeKarlas stipend

  • Jonathan Kolbu

    kokk og konferanseansvarlig i INC. - Compass Group

  • Selje Lyngset

    sommelier, agronom og prosjektleder for Juniorkokk i jobb

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Årets kjøkken 2014: St. Olavs hospital. Foto: Svein Kjøde/Matprisen